Hola

Blog elaborado por Olga Donaire
Pedagoga y psicopedagoga

viernes, 22 de noviembre de 2019

Cas pràctic 2. Atenció a una demanda per un alumne amb altes capacitats (AACC)


Aquests dies al grup d'estudi de les oposicions d'orientació educativa, hem treballat sobre el tema 64, sobre atenció a les altes capacitats a través d'un cas pràctic propost per www.cede.es.

Arrel d'aquest cas he treballat diferents materials sobre el tema que he anat compartint al grup. Ara arriba el moment de la defensa oral. He de millorar molt. Ja que a vegades em quedo pensant en el que vull dir i com ho vull dir i em quedo callada. Tambè he notat que el audio té com interferències i es talla a vegades, no sé molt bé perquè passa això. Penso que és pel ventilador que tinc per que no es calenti l'ordinador. He de mirar de millorar aquestes coses. Perquè si no hi ha un bon só no podré estudiar bé amb els audios de podcast per tal de recordar el màxim possible de dades. Així que per al pròxim espero anar millorant aquests aspectes.

Us convido a veure el vídeo que s'estrena avuí 22 de novembre a les 20:00 h al canal de Youtube del Pedablog. També podeu escoltar el podcast al ivoox o al spotify i mirar la revista.



No hay comentarios:

Publicar un comentario